Een veranda laten aanbouwen

Een tuin is ervoor om van te genieten en u wilt hier natuurlijk optimaal gebruik van maken. Door een veranda te laten plaatsen, kunt u nog meer van uw tuin genieten. Een veranda zorgt er namelijk voor dat u op hete dagen in de luwte van de schaduw kunt zitten en dat u op wat minder lekkere dagen de beschutting van de veranda op kunt zoeken. 

Een veranda is een geweldige toevoeging aan uw tuin en heeft dan ook enorm veel voordelen. Wanneer u een veranda wilt laten plaatsen, kunt u terecht bij De Aanbouw Expert. Wij weten namelijk precies hoe wij een veranda plaatsen die perfect bij u en uw tuin past. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin!

WILT U MEER INFORMATIE?

Wat is een veranda?

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat een veranda nu precies is. Een veranda is een overkapping in de tuin, maar wel een overkapping die altijd aan één kant van de woning vast zit. Daarbij is een veranda altijd voorzien van een dak en kan deze ook aan de voorkant of aan (een) van de zijkanten worden dichtgemaakt. 
Verder kan een veranda uit allerlei materialen worden gemaakt. Zo kunt u een houten veranda laten plaatsen, of kunt u kiezen voor een glazen veranda, wat overigens niet hetzelfde is als een serre.

Veranda
Prefab serre

De voordelen

Wanneer u een veranda laat plaatsen, zitten daar behoorlijk wat voordelen aan. Een veranda is dan ook hartstikke fijn om te hebben. Kunt u niet zo snel wat voordelen bedenken? Hieronder sommen we er een paar voor u op:

 • Een veranda zorgt ervoor dat u altijd een fijn plekje hebt om buiten te zitten
 • Met een (gedeeltelijk) dichte veranda aan huis kunt u hier, wanneer u een kacheltje wegzet, ook in de winter heerlijk zitten
 • Meestal is er voor het bouwen van een veranda geen vergunning nodig
 • Een veranda is snel gebouwd

BEKIJK ONZE AANBOUWOPTIES

De kosten voor een veranda

Natuurlijk kost het laten plaatsen van een veranda wat geld, maar een veranda hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Een houten veranda laten plaatsen kan al voor een relatief klein bedrag, al hangt dat natuurlijk enorm van uw wensen af. Logischerwijs ligt de prijs van een veranda hoger wanneer u een grote veranda wilt laten bouwen, net als dat een dichte veranda aan huis wat duurder uit zal pakken dan een open veranda. Wanneer u benieuwd bent wat een veranda voor u precies zou kosten, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

  Uw keuze:

  Kies uw model:

  * verplichte velden  Call Now Button