Aanbouw voor een vakantiewoning in Nederland

Heb je een vakantiewoning in Nederland of wil je er eentje kopen? Dan is het ideaal om hiervoor een aanbouw laten plaatsen. Een houten aanbouw leent zich uitstekend voor vakantiewoningen. Een prefab aanbouw kan al binnen enkele weken gerealiseerd worden en is relatief eenvoudig te plaatsen.

WILT U MEER INFORMATIE?

Vakantiehuis in Nederland en een aanbouw, wat zijn de mogelijkheden?

Een vakantiehuisje aan zee met aanbouw. Een vakantiehuis met zwembad en aanbouw voor een overdekt terras. De mogelijkheden zijn eindeloos met een aanbouw. De meest gebruikelijke maten voor een aanbouw zijn 2×2, 3×2, 4×2, 5×2 of 6×2. Meestal wordt gekozen voor een houten aanbouw omdat dit goed bij de vakantiewoning past. Het voordeel hiervan is dat een fundering dan niet altijd nodig is. Dit is wel alleen van toepassing op een kleine aanbouw met houtskelet. Voor grotere aanbouwen of aanbouwen van steen is meestal wel een fundering nodig. Daarbij is er veel mogelijk qua ontwerp, zolang de aanbouw niet hoger is dan 4 meter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten overkapping, een bijkeuken of erker aanbouwen, of een schuur of garage aanbouwen? Informeer vrijblijvend bij ons voor richtprijzen en persoonlijk advies.

Veranda
Prefab serre

Vergunning nodig voor aanbouw vakantiehuis?

Moet het vakantiehuis nog gebouwd worden? Dan dien je eerst bij de desbetreffende gemeente een vergunning aan te vragen om een vakantiehuis te bouwen. Het verschilt per gemeente hoe streng het reglement is. Ook voor een verbouwing van een bestaand vakantiehuis, zoals een aanbouw, heb je meestal een vergunning nodig. Check dit daarom met jouw gemeente, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor aanbouw tot vier meter diep heb je meestal geen vergunning nodig. Wil je en aanbouw laten plaatsen die groter is dan vier meter, controleer dan of een vergunning noodzakelijk is. Dit is meestal wel het geval.

BEKIJK ONZE AANBOUWOPTIES

Vakantiehuis aanbouw laten bouwen? Kies voor prefab!

Een prefab aanbouw is de perfecte manier om snel een aanbouw te realiseren voor jouw vakantiewoning. Dit heeft als voordeel dat er al binnen enkele weken extra woonruimte gecreëerd kan worden. Een prefab aanbouw geeft bovendien ook een grote meerwaarde aan de vakantiewoning, doordat deze groter wordt en het een mooiere aanblik aan jouw vakantiewoning geeft. Daarnaast is prefab aanbouw op maat te realiseren. Je kunt de aanbouw dus precies naar jouw wensen laten maken en al op korte termijn van de extra ruimte genieten. Je kunt zelf de kosten berekenen of ons bellen voor een kosteloze offerte.

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden    Call Now Button