4 redenen om een lichtkoepel in je dak te laten plaatsen

Je denkt erover om een lichtkoepel in je dak te laten plaatsen, maar je twijfelt nog. Heb je het wel echt nodig en is het wel een goede investering? Wat zijn precies de voordelen van zo’n lichtkoepel? In dit blog vertellen we je daar meer over.

Wij van De Aanbouwexpert weten als geen ander wat de voordelen van het laten plaatsen van een lichtkoepel in je dak zijn. Daarmee zijn we ook op de hoogte van de valkuilen die vermeden moeten worden en van de manier waarop we het beste een lichtkoepel kunnen plaatsen. Hieronder schrijven we de voordelen voor je uit. Wil je toch graag nog wat meer weten over het laten plaatsen van een lichtkoepel? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

WILT U MEER INFORMATIE?

Meer licht

Het voornaamste voordeel van het laten plaatsen van een lichtkoepel in je dak, is het feit dat je zorgt voor veel meer lichtinval in je woning. Veel mensen hechten enorm veel waarde aan een goed verlichte woning en dat is niet zo gek, want veel licht in de woning is erg fijn. Het zorgt er immers voor dat je alles goed kunt zien. Wanneer er dan sprake is van een grote, natuurlijke lichtbron, zoals dus een lichtkoepel, hoef je de lampen het grootste deel van de dag niet aan te zetten. Daarmee bespaar je dus ook nog eens energie.

Ñ
pexels-victor-henrique-castardo-5365970

Een moderne look

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk het uiterlijk. Een lichtkoepel of lichtstraat in je interieur geeft je woning een prachtige, moderne uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lichtstraat in je nieuwe, moderne keuken. Dat zorgt voor heel veel lichtinval en maakt dat je keuken er geweldig strak en modern uitziet.

Voor jouw huis gemaakt

Natuurlijk warmt een kamer snel op wanneer de zon door glas schijnt. Om dat zo veel mogelijk te voorkomen, kunnen we de koepel of lichtstraat zo plaatsen dat de zon er het grootste deel van de tijd niet direct op schijnt. Daarbij kunnen we de koepel ook zo maken dat het licht dat naar binnen schijnt eerst tegen een muur weerkaatst, waardoor het licht mooi diffuus wordt en niet te fel.

BEKIJK ONZE AANBOUWOPTIES

Alles is mogelijk

Wanneer je besluit een lichtkoepel te laten plaatsen, is er enorm veel mogelijk. We kunnen raampartijen in vrijwel alle vormen plaatsen. Denk dus niet alleen aan cirkels, maar ook bijvoorbeeld aan een driehoek of rechthoek. Zo kunnen we ook een lichtstraat plaatsen. Dit is een lange rij raampartijen die voor een strook licht over heel de ruimte zorgen. Een lichtkoepel of lichtstraat is zelfs mogelijk wanneer je een groen dak hebt.

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden    Call Now Button