Zelf een Aanbouw Expert worden?

Ben je een ondernemer in de bouw of wil je dat graag worden? Mis je alleen nog de juiste software voor offertes, rekentools, bestellijsten, bouwtekeningen, facturatietools en zou je bovendien ook wat meer opdrachten krijgen? Word ook een Aanbouw Expert en profiteer van verschillende voordelen. Er zijn twee manieren om dit te doen en die leggen we hieronder graag aan je uit.

ZZP’ers met een eigen, bestaand bedrijf

Heb je al een eigen bedrijf en ben je al een tijdje, of misschien al heel lang, onder je eigen bedrijfsnaam aan het werk? Ook dan kun je een Aanbouw Expert worden. Je behoudt gewoon je eigen bedrijfsnaam, want inmiddels heb je vast al wat naamsbekendheid opgebouwd in de buurt. Toch kun je dan kiezen voor een franchiseconstructie van De Aanbouw Expert. Je profiteert dan van drie pakketten in één:

  • Gezamenlijke inkoop van materialen
  • Rekentool, facturatie, bestellijsten, planning, bouwtekeningen en 3D offertes
  • Nieuwe leads; ons hoofdkantoor zet aanvragen uit verschillende regio’s door naar de ondernemer in die desbetreffende regio

In het filmpje hieronder wordt precies uitgelegd hoe het werkt.

Nieuwe franchisenemers

Heb jij juist nog geen eigen bouwbedrijf maar sta je op het punt om er één te starten? Ook dan kun jij een Aanbouw Expert worden. Je maakt dan ook gebruik van bovenstaande pakketten en profiteert dus van de gezamenlijke inkoop van materialen, handige tools die je werk een stuk makkelijker maken en bovendien nieuwe klanten. Je kunt meeliften op de welbekende naam van De Aanbouw Expert en neemt zo je eigen regio over!

Lees hier meer over onze franchiseformule

    Ik wil informatie ontvangen over de franchise formule

    Call Now Button