Woning aanbouw

Wilt u uw woonoppervlakte uitbreiden kies dan voor een aanbouw aan de woning: een serre, een dakkapel of een vergroting van uw woonkamer bijvoorbeeld. Bij De Aanbouw Expert kunt u kiezen uit tal van modellen maar ook een aanbouw op maat laten maken. Een aanbouw aan de woning kan worden gemaakt van hout of van glas, van steen of een combinatie van een combinatie van verschillende materialen. Een andere mogelijkheid is een aanbouw aan uw huis op de begane grond die op de eerste etage meteen ook als balkon kan fungeren. Zo creëert u door het plaatsen van een aanbouw twee verschillende extra leefruimtes. Bent u op zoek naar een aanbouwspecialist ga dan naar De Aanbouw Expert in Den Haag. Wij bedienen een ruime regio waaronder ook de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

 

Kosten van een aanbouw huis

 

De-Aanbouw-Expert-30Wilt u een aanbouw aan uw huis in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of andere plaats of in een kleine gemeente, dan bent u bij de Aanbouw Expert aan het juiste adres. Wij werken tegen zeer concurrerende tarieven. Op onze website kunt u gebruik maken van een handige tool waarmee u zelf heel eenvoudig de kosten van een aanbouw kunt berekenen. Vul de gevraagde gegevens online in en u krijgt direct een overzicht van de kosten. Vervolgens maakt u een afspraak met de Aanbouw Expert en komen wij bij u thuis kijken. Samen nemen wij uw wensen door en kijken wij of er extra kosten zijn te verwachten, bijvoorbeeld omdat er moet worden geheid. U krijgt altijd een gedetailleerde offerte en na acceptatie beginnen wij snel aan de werkzaamheden zodat wij uw aanbouw snel kunnen plaatsen.

 

Soorten aanbouw woning

 

Bij De Aanbouw Expert kiest u uit een groot aantal mogelijkheden en modellen. De-Aanbouw-Expert-11Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig model: twee zijwanden en een dak. De Aanbouw expert biedt ook bij eenvoudige modellen van de woningaanbouw allerlei extra’s zoals een groendak of dakramen. U kunt ook kiezen voor moderne aanbouwen, een aanbouw geheel gemaakt van hout of juist van glas, een aanbouw met een schuin dak of met grote schuifdeuren. Wilt u een aanbouw laten maken helemaal naar uw wensen dan is dat ook geen probleem. Wij werken samen met architecten die uw aanbouw ontwerpen en ook dat tegen zeer gunstige tarieven. Wilt u zonnepanelen, een uitbouw met groendak, lichtstraten of met extra isolatie? Alles is mogelijk bij de Aanbouw expert. Natuurlijk helpen wij u graag met het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button