Wordt jij ook een Aanbouw Expert?

Wij bieden onze franchisers:

Een uniek franchiseconcept gericht op de realisatie van aanbouwen

Een prima opstartfase en begeleidingstraject


Degelijke trainingen en cursussen over alles wat je moet weten om succesvol te worden


Een franchisehandboek met alle “do’s & don’ts” van de franchise DAE


Een exclusief gebied met groot aantal inwoners als marktpotentieel


Uitstekend inkomen in de vorm van maandelijks een aanbouw plaatsen

Download hier de franchise brochure!

Voor meer informatie download hier de e-brochure.

  Ik wil informatie ontvangen over de franchise formule

  Onze formule

  De Aanbouw Expert: Specialisatie in huisuitbreidingen.

   

  Ben jij iemand die van bouwen houdt? En voel je je het lekkerst als zelfstandig ondernemer in de bouw? En vindt je het geweldig klanten blij te maken met de realisatie van bijvoorbeeld een prachtige aanbouw? Dan is De Aanbouw Expert perfect voor jou.

   

  De Aanbouw Expert (DAE) is op zoek naar landelijke ondersteuning

   

  Al ruim 10 jaar realiseert De Aanbouw Expert, gevestigd te Den Haag, de mooiste aanbouwen van Nederland. En mede dankzij de slim gekozen naam en de goede vindbaarheid op internet stromen de aanvragen voor het maken van aanbouwen vanuit het hele land binnen. Daarom is gekozen om De Aanbouw Expert organisatie uit te breiden met behulp van enthousiaste en gedreven franchisenemers. Deze zelfstandige ondernemers hebben of starten hun eigen eenmanszaak en sluiten een duurzame overeenkomst met De Aanbouw Expert. Vervolgens zullen zij in hun eigen, beschermde, woon- en werkgebied de activiteiten van De Aanbouw Expert volgens de bewezen succesformule uitvoeren. Op deze manier maak je deel uit van een landelijk netwerk van uitbreiding Experts!

   

  Waarom DAE:

   

  Bijna iedereen wil wel groter wonen. Het huis verkopen is vaak een grote, ongewenste stap omdat de buurt waar men in woont nu eindelijk vertrouwd is of omdat men dicht bij hun werk of de scholen van hun kinderen wonen. Gevolg is dat Nederland massaal uitbouwt. In welke vorm dan ook; dakkapellen, serre’s, carports enzovoort. Maar door wie laat men dit uitvoeren? Vroeger zou een telefoongids zijn gepakt om te raadplegen. Tegenwoordig zoekt men online en komt dan uiteindelijk uit bij de enige aanbouw specialist van Nederland; De Aanbouw Expert. Als zelfstandige franchisenemer bij DAE kom je dus niet in loondienst bij de organisatie. Je hebt een eigen onderneming en werkt samen met collega Experts onder en aan de naam van De Aanbouw Expert. Door jezelf door te ontwikkelen op één gebied wordt je een specialist in het maken van (in dit geval) aanbouwen. Je doet niet anders meer! Dit zal voor veel mensen een heel belangrijk argument zijn om voor jou als DAE te kiezen voor het maken van hun droomuitbouw.

  Wat biedt DAE jou:

   

  Als het goed is houd je van met je handen werken. Bewezen is dat de meeste ‘handige’ mensen minder interesse hebben in papierwerk en andere rompslomp die komt kijken bij het draaien van een onderneming. Werken in een franchiseorganisatie heeft als één van de vele voordelen dat die rompslomp uit handen wordt/kan worden genomen. Op deze manier kan jij als zelfstandig ondernemer je richten op zaken waar jij écht in uitblinkt, zoals het contact met de klanten, het coördineren en realiseren van de aanbouw én het sturen van personeel of onderaannemers. Het hoofdkantoor van DAE ontzorgt je (deels) met alle overige zaken die een onderneming als DAE typeert.

   

  De Aanbouw Expert biedt jou het volgende aan:

   

  • Een uniek franchiseconcept gericht op de realisatie van aanbouwen
  • Een prima opstartfase en begeleidingstraject
  • Degelijke trainingen en cursussen over alles wat je moet weten om succesvol te worden
  • Een franchisehandboek met alle “do’s & don’ts” van de franchise DAE
  • Een exclusief gebied met groot aantal inwoners als marktpotentieel
  • Uitstekend inkomen in de vorm van maandelijks een aanbouw plaatsen

   

  Ben jij:

   

  • Commercieel. Ofwel, je kan jezelf en je diensten goed verkopen en houdt ervan om bij de mensen thuis alle opties en mogelijkheden te laten zien
  • Daadkrachtig en heb je beslissend vermogen
  • Ondernemend en ben je een harde werker
  • Iemand met ervaring in de bouw of heb je tenminste de juiste opleiding(en) hiervoor genoten
  • In bezit van een flexibele houding en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit

   

  Voldoe je aan alle of de meeste eisen die hierboven staan? Neem contact op voor een gratis, vrijblijvend gesprek zodat we je kunnen voorlichten over alle voor- én nadelen van zelfstandig ondernemerschap, franchising en De Aanbouw Expert.

  Heeft u interesse in bovenstaande formule? Neem dan contact met ons op!
  Call Now Button