Kosten aanbouw: Bereken online

 

Wilt u snel en gemakkelijk de kosten van een aanbouw online berekenen? Via de website van De Aanbouw Expert is dit mogelijk. Op onze berekeningspagina kunt u de verschillende varianten aanbouwen die wij bieden kiezen, de maten aanpassen en extra opties aan het geheel toevoegen. Hier komt vervolgens direct een offerte-indicatie voor de aanbouw uit voort. U stuurt het formulier inclusief alle keuzes die u heeft gemaakt op en we nemen vervolgens contact met u op. U kunt direct een prijsindicatie zien wanneer u ons offerteformulier invult. Op basis van de door u ingevulde gegevens ziet u links in beeld een indicatie verschijnen. Ga direct naar het offerteformulier.

 

Kosten aanbouw hoog? Niet met een prefab aanbouw!

 

De Aanbouw Expert heeft voor woonhuizen standaard een aantal mooie prefab oplossingen in huis. Hierbij gaan we uit van een ontwerp dat vaststaat, maar de maten en opties kunnen verschillen. Bekijk hier de verschillende opties die deze vorm van aanbouwen u bieden. Wij vinden ook dat prefab niet moet staan voor ‘dertien-in-een-dozijn’. Onze prefab designs zijn eigentijds, luxe en voorkomend. De realisatie van een prefab aanbouw is sneller en meestal goedkoper dan een maatwerk oplossing. Vul voor een indicatie van de kosten van uw aanbouw eens ons offerteformulier in. U berekent online direct de kosten voor de aanbouw met de juiste afmetingen, toegespitst op uw situatie.

 

Heeft u bijzondere wensen? Neem eens contact met ons op.

 

Heeft u zelf de ideale aanbouw voor uw huis in het hoofd? Wilt u dat wij eens met u meedenken over welk soort aanbouw zou passen bij uw situatie? Neem dan eens contact met ons op. We denken graag met u mee. Bel of mail ons voor een afspraak

 

Ook expert in isolatie en duurzame oplossingen voor uw huis

 

Naast expert in het maken van uw aanbouw, serre of dakkapel in Rotterdam zijn we ook gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor uw huis. Zo kunt u bij ons terecht voor goede isolatie van uw woning, groendaken en voor zonnepanelen en -boilers.

 

– De Aanbouwexpert, online aanbouw kosten berekenen