Aanbouw voor uw pand in Maastricht

Overweegt u extra ruimte in uw pand in Maastricht te laten creëren dan is een aanbouw of een opbouw een goede keuze. Een aanbouw aan een pand kan op verschillende manieren worden gerealiseerd: een dakkapel zodat u extra ruimte op de bovenste verdieping krijgt maar het kan ook gaan om een aanbouw op de eerste etage of op de begane grond. Beneden kan een serre worden gemaakt, een extra werkkamer voor uw praktijkruimte of een ander soort aanbouw. Wat voor aanbouw u ook wilt, bij de Aanbouw Expert kunt u terecht voor elk soort aanbouw of opbouw aan de woning.

 

Keuze uit dakkapel of dakopbouw

 

De-Aanbouw-Expert-18Als u de bovenste etage van uw woning wilt uitbreiden, dan kunt u kiezen voor een dakkapel of voor een volledige dakopbouw. Een volledige dakopbouw kan betekenen dat u maar liefst over 33% meer woonoppervlakte de beschikking krijgt. Een dakkapel geeft ook veel meer ruimte op de bovenste etage en is met name geschikt voor bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer, een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. Neem eens contact op met de Aanbouw Expert als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel of het laten realiseren van een dakopbouw aan uw pand in Maastricht.

 

Meer over de Aanbouw Expert

 

De-Aanbouw-Expert-10De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in alle soorten aanbouw. De Aanbouw Expert werkt landelijk, dus ook in Maastricht en omgeving. Wij maken graag voor u een aanbouw op de begane grond: een serre of andere aanbouw aan het pand in Maastricht. U kunt een aanbouw geheel naar wens en op maat laten maken maar ook kiezen uit veel verschillende standaardmodellen die verkrijgbaar zijn in tal van uitvoeringen. Bij de Aanbouw Expert bent u zeker van een uitgebreide service en krijgt u garantie op de aanbouw aan uw woning in Maastricht.
offerte-knop-aanbouwexpert