Extra woonruimte voor pand in Leeuwarden

Bent u in het bezit van een pand in Leeuwarden en wilt u graag extra woonruimte creëren dan is een aanbouw aan woning een goede keuze. De Aanbouw Expert uit Den Haag is werkzaam in heel Nederland en komt ook in Leeuwarden. Een dakkapel geeft u de mogelijkheid een of twee extra slaapkamers te realiseren op de bovenste etage van de woning. U kunt ook kiezen voor een extra werkkamer of een hobbykamer of muziekkamer of een aanbouw op de 1e etage zoals bijvoorbeeld een extra kamer met groendak of zonnepanelen. Op de begane grond kunnen wij een serre voor u maken of een extra werkkamer realiseren. Ook een bijkeuken biedt veel extra mogelijkheden.

Aanbouw op maat of model aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-15Bij de Aanbouw Expert kiest u uit verschillende modellen voor een aanbouw in Leeuwarden maar u kunt ook een aanbouw volledig op maat laten realiseren. Kies voor een model aanbouw volledig gemaakt van hout of juist voor een aanbouw gemaakt van glas zoals een serre. Het is ook mogelijk om een aanbouw aan de woning te laten maken met een schuin dak en uiteraard hebben wij ook standaardmodellen met rechte wanden en een plat dak. Neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden en de tarieven. Bij de Aanbouw Expert bent u zeker van service en kwaliteit en krijgt u garantie op de aanbouw.

Vaak is geen vergunning nodig

De-Aanbouw-Expert-11
Enige tijd geleden zijn de mogelijkheden om de woning zonder vergunning flink uit te bouwen. Zo mocht u voorheen slechts 2,5 meter uitbouwen zonder vergunning momenteel is dat 4 meter. Ook is het tegenwoordig mogelijk de achtergevel te verhogen van 4 naar 5 meter en is daarvoor geen vergunning meer nodig. Heeft u plannen voor een verbouwing in Leeuwarden waar wel een vergunning voor nodig is, dan helpen wij uiteraard graag bij het aanvragen daarvan. Wij komen naar Leeuwarden om de plannen te bespreken en u te adviseren waarbij uiteraard onze komst geheel vrijblijvend is.

offerte-knop-aanbouwexpert