Een serre aan uw huis in Groningen

Overweegt u een aanbouw aan uw huis in Groningen te laten maken zoals bijvoorbeeld een serre of een praktijkruimte? De Aanbouw Expert verzorgt in heel Nederland elk soort aanbouw aan uw pand. Dit kan een serre of andere aanbouw zijn op de begane grond maar ook op de 1e etage en op de bovenste etage kunnen wij allerlei soorten aanbouwen en uitbouwen voor u realiseren. Neem eens contact op met de Aanbouw Expert als u meer wilt weten over een aanbouw of een uitbouw en de verschillende mogelijkheden. Als u informatie wilt op het gebied van bijvoorbeeld vergunningen en tarieven informeren wij u ook graag geheel vrijblijvend.

 

Een model aanbouw of aanbouw op maat

 

Ñ

De Aanbouw Expert heeft verschillende modellen voor een aanbouw in het assortiment waaruit u kunt kiezen. Deze modellen kunnen uiteraard aan uw wensen worden aangepast. Het is ook mogelijk om in Groningen een aanbouw geheel op maat te laten maken zodat deze volledig voldoet aan alle wensen en eisen. Wij zijn ook gespecialiseerd in bijzondere vormen of het gebruik van speciale materialen. Wij kunnen een aanbouw geheel van hout maar ook geheel van glas of een aanbouw met een schuine zijde voor u realiseren. Ook de standaardmodellen zijn bij ons zeer gevarieerd en kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld een dakterras of zonnepanelen of van een groendak.

Vergunningen voor een aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-8De Aanbouw Expert is altijd op de hoogte van de meest recente voorwaarden waaronder zonder vergunning een aanbouw in Groningen mag worden gebouwd. Wij weten hoe hoog de aanbouw mag zijn en tot hoever u mag uitbouwen en hoeveel procent van een perceel onbebouwd dient te blijven. U kunt tegenwoordig veel meer doen zonder vergunning dan voorheen het geval was. Wij komen graag naar Groningen om het pand te bekijken en uw wensen en eisen te bespreken. Onze komt naar Groningen is geheel vrijblijvend en wij verzorgen voor u graag een eveneens vrijblijvende offerte op maat.

 

offerte-knop-aanbouwexpert