Een aanbouw in Emmen realiseren

Heeft een woning in Emmen en wilt graag meer leven ruimte omdat u gezinsuitbreiding krijgt of een praktijk aan huis wilt beginnen? Misschien wilt u graag een balkon op de 1e etage van waaruit u ook naar de tuin kunt via een trap. Het kan ook zijn dat u op zolder de ruimte beter wilt benutten en hierbij biedt dan een dakkapel uitkomst. Wat voor soort aanbouw in Emmen ook wilt laten realiseren, de Aanbouw Expert verzorgt de aanbouw graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

 

Diensten aanbouw Expert

 

De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en bedient het hele land zodat ook een aanbouw in Emmen tot de mogelijkheden behoort. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring en hebben ervaring met alle soorten aanbouw. Wilt u een aanbouw volledig van hout of juist een serre die helemaal gemaakt is van glas dan is dit mogelijk. Ook een aanbouw met een schuine zijde of een combinatie van materialen zoals een of meer wanden van glas verzorgen wij graag voor u. U kunt bij ons kiezen uit standaardmodellen voor de aanbouw maar ook een aanbouw volledig op maat en volgens uw wensen laten maken. U krijgt bij ons garantie op de aanbouw waarbij maar liefst 25 jaar garantie op de hoofddraagconstructie en 10 jaar op de dakbedekking en de beglazing.

 

Dakkapel of dakopbouw

 

De-Aanbouw-Expert-4Tegenwoordig is veel meer mogelijk als het gaat om een aanbouw aan de woning. De voorwaarden voor uitbouwen zonder vergunning zijn aanzienlijk verruimd. Waar u bijvoorbeeld voorheen slechts twee en halve meter mocht uitbouwen mag dit nu vier meter zijn. Wij plaatsen voor u graag een dakkapel waarmee u een extra kamer realiseert op zolder. Een volledige dakopbouw aan de woning in Emmen leven u maar liefst 33% meer leefruimte op. Wilt u een dakkapel of een dakopbouw of een ander soort aanbouw in Emmen neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar Emmen om u vrijblijvend te adviseren te informeren en een gespecificeerd kostenplaatje te maken.

 

offerte-knop-aanbouwexpert