Aanbouw in Ede realiseren

De Aanbouw Expert uit Den Haag is gespecialiseerd in het realiseren van een aanbouw aan de woning. Wij werken door heel Nederland en komen ook in Ede voor het maken van een dakkapel, van een serre of van een andere aanbouw voor uw pand. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en leveren kwaliteit en duurzaamheid tegen lagere kosten. Bij ons krijgt u garantie op de aanbouw: 25 jaar garantie op de hoofddraagconstructie en 10 jaar op de beglazing en dakbedekking. U krijgt bij u altijd een complete offerte vooraf zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u Ede om het pand te bekijken en uw wensen te bespreken dan staan wij graag voor u klaar. Onze komst naar Ede is geheel vrijblijvend.

 

Soorten aanbouw

 

Project01U kunt bij de Aanbouw Expert terecht voor een kleine renovatie tot een complete verbouwing van uw pand en exclusieve aanbouw. Wij kunnen een aanbouw op de begane grond realiseren, bijvoorbeeld een serre of andere uitbouw maar ook op de eerste verdieping verzorgen wij uitbouw aan de woning zoals bijvoorbeeld een dakterras. Wilt u op de topverdieping een uitbouw dan kan dit bestaan uit een dakkapel of uit een complete opbouw op de woning. Een complete dakopbouw op woning in Ede kan u een derde meer ruimte opleveren in uw huis.

 

Aanbouw op maat of een modelaanbouw

 

Project11De Aanbouw Expert heeft verschillende modellen aanbouw projecten maar ook een aanbouw volledig op maat gemaakt behoort bij ons tot de mogelijkheden. Kies uit een standaardmodel aanbouw in simpele vormgeving of uit bijzondere modellen met een tuindak, een gevel van glas en uit vele andere mogelijkheden waaronder een aanbouw volledig gemaakt van houten onderdelen.
offerte-knop-aanbouwexpert